Beth Hart brengt nieuwe single 'You Still Got Me' uit. Op 26 november speelt ze in Capitole Gent.

Beth Hart brengt nieuwe single 'You Still Got Me' uit

04.07.2024

De Amerikaanse zangeres Beth Hart bracht deze week haar nieuwste single 'You Still Got Me” uit. Het nieuwe nummer werd geïnspireerd door haar man Scott. In 'You Still Got Me' vertelt Beth Hart een intiem verhaal over een kwetsbaar moment met haar echtgenoot. De video bij de single toont niet alleen beelden van Beth en haar fans, maar ook persoonlijke momenten met Scott, waardoor de kijker een inkijkje krijgt in haar leven en liefde.

'You Still Got Me' is geproduceerd door de legendarische Kevin Shirley en opgenomen in Nashville, Tennessee. Het nummer is een prachtig pianogedreven stuk, met Hart’s betoverende stem die samenvalt met een schitterend strijkersarrangement.

Deze nieuwe single is de opvolger van 'Little Heartbreak Girl', dat in maart werd uitgebracht na een periode van introspectie voor Hart. Het nummer benadrukt wederom de helende kracht van muziek en de verbinding die Hart met haar publiek deelt.

Beth Hart heeft haar plaats als een van de meest gepassioneerde stemmen in de hedendaagse muziekwereld meer dan verdiend. Met haar ruwe, soulvolle energie heeft ze wereldwijd harten veroverd.

Haar concerten staan bekend om de energetische band tussen haar en haar fans. Op 26 november heeft het Belgische publiek de kans om deze intense ervaring zelf mee te maken in Capitole Gent. Tickets voor het concert zijn nu verkrijgbaar.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief