Bescherm je gehoor en blijf genieten van live muziek.

Bescherm je gehoor en blijf genieten van live muziek

19.06.2024

Muziek is een bron van inspiratie en verbondenheid. Of het nu gaat om een live concert of een theateroptreden, we houden ervan om ons te laten meeslepen door de muziek. Maar wist je dat regelmatig blootstelling aan luide muziek je gehoor onherstelbaar kan beschadigen?

Bij concerten en in theaters kan het geluidsniveau gemakkelijk oplopen tot boven de 100 decibel, wat je gehoor al na 15 minuten kan beschadigen. Veel mensen zijn zich niet bewust van het risico totdat ze merken dat ze moeite hebben met horen of een blijvende pieptoon ervaren, bekend als tinnitus.

Gelukkig is het beschermen van je gehoor eenvoudig en effectief. In al onze zalen bieden we gratis oordoppen aan voor alle bezoekers.

Waarom oordoppen?

  • Voorkomen van gehoorschade. Oordoppen helpen om je oren te beschermen tegen schadelijke geluidsniveaus, waardoor je het risico op gehoorverlies en tinnitus verkleint.

  • Beter geluidservaring.

  • Genieten op lange termijn. Door je gehoor te beschermen, kan je blijven genieten van concerten en voorstellingen zonder angst voor langdurige schade. Goed gehoor draagt bij aan een rijkere muzikale ervaring, nu en in de toekomst.

We vinden het belangrijk dat je zonder zorgen kan genieten van elk evenement. Daarom zijn dus in onze concertzalen en theaters altijd gratis oordoppen beschikbaar. Vraag er gerust naar aan de infobalie.

Daarnaast hebben we deze zomer een samenwerking met de expert in gehoorbescherming, NOIZEZZ. In het Sportpaleis kan je in juli en augustus hun EarBeanz verkrijgen. Ze zijn comfortabel en speciaal ontworpen om de muziekkwaliteit te behouden terwijl ze schadelijke geluiden dempen.

Laat je oren niet verpesten door te luide muziek. Pak een paar oordoppen bij je volgende bezoek en geniet van de show met de wetenschap dat je goed voor je gehoor zorgt! 🎧💙

Bekijk hier het verschil tussen gewone oordoppen en EarBeanz.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief