Woensdag 29 januari 2025 worden in het Sportpaleis opnieuw de prestigieuze Music Industry Awards (MIA's) 2024 uitgereikt door VRT en VI.BE. Vorig jaar was Pommelien Thijs een van de grote winnaars.

MIA’s 2024 hoogtepunt van de Week van de Belgische Muziek

28.06.2024

Woensdag 29 januari 2025 worden de prestigieuze Music Industry Awards (MIA's) 2024 uitgereikt door VRT en VI.BE, het steunpunt voor artiesten en de muzieksector. Deze bijzondere avond, waarbij de meest verdienstelijke Belgische artiesten van het afgelopen jaar worden bekroond, vindt voor de tweede keer plaats in het Sportpaleis. Vorig jaar was Pommelien Thijs de grote winnaar van de MIA's.

De MIA’s maken deel uit van de 'Week van de Belgische Muziek', die dit jaar plaatsvindt van maandag 27 januari tot en met zondag 2 februari 2025. Tijdens deze week staan Belgische artiesten en de muzieksector in de schijnwerpers.

VRT, VI.BE, RTBF en tal van andere partners en organisaties zullen gedurende deze periode onze lokale muzikale talenten vieren en promoten. Dit gebeurt met een pak activiteiten en evenementen die de diversiteit en rijkdom van de Belgische muziek belichten.

De 'Week van de Belgische Muziek' is een nationale ode aan de artiesten en de muziek die ons land zo bijzonder maken. Van optredens en speciale radioprogramma's tot exclusieve interviews en verrassende samenwerkingen, het is een kans om de Belgische muziek in al haar vormen te waarderen en te ondersteunen.

Voor de muziekliefhebbers die de MIA's live willen bijwonen, start de ticketverkoop volgende week op woensdag 3 juli. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een avond vol muzikaal talent en passie in het hart van Antwerpen!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief