Eten en drinken

Zin in een hapje, een drankje of zelfs iets hartigers? Stil je honger en dorst in Capitole Gent of in de horecazaken in de buurt.

Eten en drinken in de zaal

Bars en verkoopstands

Bestel snoepjes en drankjes aan de bar in de Koepelbar en de verkoopstand in de foyer op het gelijkvloers en op de eerste verdieping.

Opgelet! Om veiligheidsredenen zijn tijdens een voorstelling alleen PET-flesjes toegestaan in de theaterzaal. Deze kan je verkrijgen in de foyer.
Cashless betalenBetaal aan onze bars met je bankkaart of met de Cashless Card van be•at.

Eten en drinken in de buurt

Voor en na een evenement heten ook de horecazaken in de buurt van Capitole Gent je graag welkom.Hieronder onze aanraders.

BASTA RESTO

BASTA RESTO bevindt zich op wandelafstand (200 meter) van het theater, in de Zuidstationstraat vlakbij het Sint-Annaplein.

Dit restaurant biedt een hoofdzakelijk mediterraans geinspireerde fusionkeuken in een hip decor met Scandinavische invloeden.
Het Basta-team streeft ernaar je de allerbeste dinerervaring te bezorgen.

Openingsuren:
ma-vr: 12.00 uur tot 14.30 uur en van 17.00 uur tot 22.00 uur
za-zo: 12.00 doorlopend tot 22.00 uur

Zuidstationstraat 2, 9000 Gent
Tel. 09 336 70 75
bastaresto@gmail.com
www.bastaresto.com
Boek je tafel via www.bastaresto.com/#reservatie

VELVET GENT

Back in the days was het Gentse Zuidkwartier dé plek om te feesten. Je had er de Valentino, het Coliseum, de beste concertzalen, cinema’s … the era of wonderful nonsense in a fashionable style. Het Zuid was Gent ten voeten uit, wat ruw met blanke pit. Die dagen zijn voorbij. Of niet?Velvet biedt een beleving die alle zintuigen prikkelt en laat je genieten in een filmisch David Lynch-décor of een Jacques Tardi-strip. Lekker tafelen met snelle sharing-hapjes of een uitgebreid diner. New York, Paris, Londen zijn allemaal niet veraf.Openingsuren:
wo-do : 17.00 uur tot 01.00 uur
vr-za : 17.00 uur tot 02.30 uurZuidstationstraat 35, 9000 Gent
Tel. 09 279 69 46
info@velvet-gent.be
www.velvet-gent.be

Jouw restaurant op deze pagina? Contacteer ons vandaag.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief