Opera d'Amore - The Most Beloved Arias & Love Duets Spectacle

Ontdek de betoverende wereld van "Opera D'amore", een vernieuwende voorstelling die 10 iconische operascènes uit 7 van de grootste opera's aller tijden samenbrengt in één onvergetelijke avond.

Een visueel prachtige show die liefde en muziek viert en die iedereen moet ervaren.

Aanschouw de meeslepende liefdesscènes, duetten, aria's en ouvertures van legendarische componisten zoals Verdi, Puccini en Bizet, tot leven gebracht door wereldberoemde zangers en baanbrekende podiumtechnologieën. Deze magische reis wordt gepresenteerd met kristalhelder geluid en verbluffende visuele technologie, waarbij het podium tot leven komt met vijf enorme LED-schermen die een 4K-resolutie virtuele 3D-omgeving bieden, die naadloos podiumkunsten met cinema combineert en de historische kunst van opera naar de 21e eeuw brengt!

Enkele van de opgevoerde acts zijn afkomstig uit de volgende opera's:

  • Carmen

  • Rigoletto

  • Tosca

  • La Bohème

Verteld door de zeer getalenteerde Keneward Hill, die ons wijselijk door elk act zal leiden.

Biedt de show een unieke kennismaking met de wereld van opera. Het publiek, vooral degenen die niet zo bekend zijn met de kunst van de opera, wordt door de verteller door de eeuwen heen geleid, die de gecodeerde conflicten van liefde in elke scène onthult en zowel een korte samenvatting van de opera als een uitleg geeft over wat er in de volgende scène gebeurt. Geen wonder dat de meeste toeschouwers de show als "pure magie" omschrijven.


Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief