Eerste Engelstalige single voor (G)I-DLE, Madonna aan de beterhand en Greta Van Fleet lanceert eigen bier

14.07.2023

Wist je dit al?! Jan Van Looveren zal dit najaar te zien zijn in de komische één-reeks 'Boomer'. Het programma draait rond zijn zogezegde dagelijkse leven en dat van zijn familie. Zijn eigen dochter en vrouw krijgen eveneens een rol in de serie.

Op 17 juli treedt Jan Van Looveren op in Capitole Gent.


Nog slechts 3 keer speelt Robrecht Vanden Thoren zijn stuk 'Achteraf Niet Komen Huilen'. Enkel nog voor de voorstelling op 18 juli in Capitole Gent zijn nog tickets beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap!


Madonna is aan de beterhand nadat ze in het ziekenhuis werd opgenomen met een ernstige bacteriële infectie. Ze is vastberaden om zo snel als haar gezondheid het toelaat aan het werk te gaan. Haar Celebration Tour zal niet deze maand in Canada starten, maar in oktober in Europa. De concerten in het Sportpaleis op 21 en 22 oktober gaan voorlopig dus door zoals gepland.

“Mijn focus ligt nu op mijn gezondheid en aansterken", klinkt het op Instagram. Ik verzeker jullie dat ik zo snel als mogelijk weer bij jullie zal zijn. Ik kan niet méér dankbaar zijn voor jullie zorg en steun."


Nothing But Thieves hebben hun eerste nummer één-album beet. Hun vorige drie albums haalden allemaal de top 10, maar het is het nieuwe ‘Dead Club City’ dat nu helemaal bovenaan de Britse albumcharts prijkt. De mannen kunnen het blijkbaar zelf niet goed geloven. “Het is een conceptalbum gebaseerd op synthesizers met te veel gitaarsolo’s”, klinkt het vol zelfspot op Instagram. “Ondanks onze verwoede pogingen tot zelfsabotage is het album er toch in geslaagd om naar nummer 1 te gaan. Het kan dus wel degelijk.”


Voor de Vlaamse versie van ‘Hairspray’, de feelgood musical met onder andere Lotte De Clerck (Penny) en Francisco Schuster (Seaweed) gaat Deep Bridge op zoek naar Little Inez! Lees er hier alles over.

'Hairspray is vanaf 14 maart te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.


Greta Van Fleet lanceert deze maand hun derde album, ‘Starcatcher’. En dat vieren ze met de release van hun eigen bier: 4 Giants Starcatcher Haze. Ze werken daarvoor samen met Founders Brewing Company, een brouwerij uit hun thuisstaat Michigan. Het bier wordt op 5 augustus gelanceerd in de Verenigde Staten.

Op 12 november staat de band in Vorst Nationaal.


K-popband (G)I-DLE is klaar om de Engelstalige markt te veroveren. Ze brachten deze week hun eerste Engelstalige single ‘I Do’ uit. Die is de voorloper van hun eerste Engelstalige EP, Heat’, die in september uitkomt. Bekijk de videoclip hier.

Op 16 september treedt de meidengroep op in Vorst Nationaal.

Back to overview

Subscribe and receive our newsletter