Thomas Van Goethem, CEO Fabric Magic: "We kijken er enorm naar uit om op zoek te gaan naar een straffe Vlaamse cast."

Zoektocht naar Vlaamse hoofdcast voor hitmusical 'Grease' gestart

18.12.2023

In september 2024 gaat de geliefde feelgood klassieker ‘Grease’ in première in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Deelnemen aan de audities voor deze hitmusical is nog altijd mogelijk.

Momenteel wordt gezocht naar een Vlaamse hoofdcast. Om deze zoektocht in goede banen te leiden, wordt een beroep gedaan op Fabric Magic, het productiehuis achter de Ketnet-hitreeks #LikeMe. Als je weet dat zij de ontdekkers waren van toptalenten als o.a. Pommelien Thijs, Camille Dhont, Francisco Schuster en Maksim Stojanac, dan weet je nu al een beetje wat te verwachten van de Vlaamse Sandy, Danny, Rizzo en Kenickie.

Thomas Van Goethem, CEO Fabric Magic: "Met Fabric Magic proberen we al jaren onze producties te voorzien van onze magische touch. Voorheen deden we dit al voor events, show, televisie en film, maar dat we Albert Verlinde nu ook mogen ondersteunen in de creatie van een musicalklassieker van formaat, is natuurlijk éxtra magisch. We kijken er enorm naar uit om op zoek te gaan naar een straffe Vlaamse cast, om zo het publiek weldra te laten genieten van een heerlijk avondje uit!"

Inschrijven is nog mogelijk

Voor de hoofdcast van deze nieuwe, eigentijdse versie van de musical ‘Grease’ is men op zoek gegaan naar Vlaamse meisjes en jongens met het nodige zang- en danstalent. Zij zullen in de huid kruipen van jongvolwassenen die in de voorstelling in het laatste jaar van hun middelbare school zitten.

Met als voornaamste vraag natuurlijk: wie worden Danny en Sandy? Daarnaast zijn er ook nog de heerlijke rollen van onder andere Kenickie, Rizzo, Miss Lynch en Vince Fontaine te verdelen. De audities vinden begin 2024 plaats. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor deze audities via www.greasemusical.be

'Grease' staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Deze show wil je niet missen. Dus Let’s go together en beleef deze meeslepende feelgood klassieker live in het theater!

De hitmusical ‘Grease’ is vanaf 12 september 2024 te zien in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief