Regi en Kristel stapten onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon in het huwelijksbootje.

Proficiat Regi en Kristel met jullie droomhuwelijk

28.02.2024

Regi en Kristel stapten gisteren onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon in het huwelijksbootje in het gezelschap van heel wat bekende gasten. De grote dag van de twee tortelduifjes was vanop de eerste rij te volgen bij VTM 2.

Het prachtige decor van de ceremonie deed de monden van gasten én kijkers openvallen: een idyllische binnentuin met vijver met het Zuid-Afrikaanse landschap als achtergrond.

Regi was onder de indruk toen hij zijn bruid in jurk nummer één zag: een korte, glinsterende bruidsjurk. Het koppel opende hun trouwfeest met een heuse champagnetoren en het aansnijden van een prachtige bruidstaart. Nadat de gasten hun stukje taart op hadden, brak het grote moment aan en gaven Regi en Kristel elkaar het jawoord tijdens een romantische ceremonie.

Jaap Reesema zorgt voor een ontroerend moment en brengt ‘Als je voor me staat’ als openingslied van de ceremonie.

Tijdens de ceremonie spraken Regi en Kristel hun huwelijksgeloften uit. Regi: “Mijn klein lief vrouwtje. Ik denk dat hier de meest fiere mens voor u staat. De 'graafste' boem van Genk en omstreken staat hier voor mij aan het altaar. Mensen zeggen soms dat ik veel te verliefd ben op u. Maar ik vind juist dat dat zo hoort. Ofwel doe ik het goed ofwel niet. Halve liefde, daar doe ik niet aan mee."

Kristel: “Het beste aan liefde is het gevoel van comfort. Dat we ons gedragen als verliefde pubers, vind ik het mooiste compliment dat ze ons kunnen geven. We zijn meant to be en dat is het enige wat ik zeker weet. Hier, in Zuid-Afrika, worden wij oud. Ik blijf voor altijd uw grootste fan."

Het volledige team bij be•at wenst Regi en Kristel het allerbeste. We klinken er eind dit jaar in het Sportpaleis op met een glaasje bubbels.

'Regi vs Milk Inc' vindt plaats vanaf 18 oktober in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief