Patrick Bruel praat vol lof over Vorst Nationaal in Brussel.

Patrick Bruel: "Deze zaal doet wat met je"

13.06.2023

De populaire Franse zanger Patrick Bruel was maandagavond 12 juni te gast in het programma 'Avec Vous' op RTL. Hij had het onder meer over zijn geplande tournee die hem op 28 en 29 mei 2024 naar Vorst Nationaal brengt. Bruel legt ook uit waarom Vorst Nationaal voor hem een magische concertzaal is. "Of ik het nu ben of een andere artiest, iedereen zal je vertellen dat Vorst Nationaal uniek is", zei hij.

Vooral het gegeven dat Vorst Nationaal rond is, vindt hij als artiest fantastisch. "Het zorgt voor een grotere verbondenheid." Ook de geschiedenis van de zaal spreekt hem aan. "Optreden in Vorst Nationaal betekent voor elke artiest iets anders, maar we hebben allemaal wel één of meerdere herinneringen aan de zaal."

Patrick Bruel stond intussen al meer dan 30 keer op het podium in Vorst Nationaal. "Mijn laatste absoluut waanzinnige herinnering is mijn verjaardag in 2019. We vierden toen drie dagen lang feest in Vorst. Mijn eerste herinnering aan de zaal is trouwens van 1973. Ik ging toen als jonge knaap van 14 jaar kijken naar het mythische concert van de Rolling Stones. Dus ja, deze zaal doet wat met je."

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief