De genomineerden van de Music Industry Awards (MIA’s) 2023 op 24januari in het Sportpaleis zijn bekend!

Ontdek de genomineerden voor de MIA’s 2023

29.11.2023

De genomineerden van de Music Industry Awards (MIA’s) 2023 zijn bekend! Pommelien Thijs is de grote favoriet, met maar liefst negen nominaties op haar naam. De top wordt vervolledigd door Brihang, dEUS en Metejoor.

Het is nu aan jou om je favorieten te kiezen. Stemmen kan tot en met zondag 10 december via mias.be. En uiteraard nog beter is natuurlijk op woensdag 24 januari live de awardshow in het Sportpaleis bijwonen. 😉

Wist je trouwens dat voor deze MIA’s meer groepen en artiesten zijn genomineerd? Het gaat over 42 genomineerden. Daarbij enkele opvallende nieuwkomers zoals Loverman, Kids With Buns, Amber Broos, DIKKE, Ão (Sound Track laureaat) of Gustaph.

Ook nieuw deze editie: de categorieën ‘Solo man’ en ‘Solo vrouw’ zijn samengevoegd in de genderneutrale categorie ‘Solo artiest’. In deze categorie neemt nominatie-koningin Pommelien Thijs het op tegen Coely, Metejoor, Brihang en Loverman.

De MIA’s vallen midden in de 'Week van de Belgische Muziek', die vanaf 22 januari tot en met zondag 28 januari volop te beleven is. VI.BE en VRT slaan voor het vierde jaar op rij de handen in elkaar met verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse media om muziek van hier te vieren.

Koop nu tickets voor de MIA's 2023 in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief