Aan de hoofdcast van de musical 'Peter Pan' wordt met Lotte Stevens (Mega Mindy) nog een absolute hoogvlieger - pun intended - toegevoegd.

Lotte Stevens wordt Tinkerbel in de musical 'Peter Pan'

12.06.2024

Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van 'Peter Pan' in Antwerpen, Gent en Hasselt. Sophie Janssens (Peter Pan), Nordin De Moor (Kapitein Haak), Lotte De Clerck (Wendy), Jozefien Grossen (Nana) en Jervin Weckx (Mr. Smee) krijgen op deze betoverende reis een stevige lading zeer jong musicaltalent mee. Want maar liefst 14 jonge avonturiers tussen 8 en 13 jaar konden ook een reispas naar Neverland bemachtigen.

Michiel & Janneman Darling

Lotte De Clerck ontfermt zich als oudere zus Wendy Darling over haar broertjes Michiel en Janneman Darling. De rol van Michiel wordt afwisselend gespeeld door de absolute benjamin van de cast, de 8-jarige Febe Fabre (Merksem), en de 9-jarige Marieke Mertens (Wichelen).

De oudste broer Janneman wordt vertolkt door Julien Aelvoet (12, Sint-Katelijne-Waver) en de 13-jarige Mauro Degroote (Deerlijk), die eerder de pannen van het dak speelde bij Deep Bridge in 'Charlie and the Chocolate Factory' en 'A Christmas Carol'.

The Lost Boys

Ook voor de olijke bende The Lost Boys vond Deep Bridge het nodige ruwe talent. Zo zullen Gust Van Rossum (10, Londerzeel) en Stan Van Veen (10, Heist-op-den-Berg) afwisselend in de huid van Curly kruipen.


Ferre Vereecken (13, Deinze) en Rocco Baeken (12, Antwerpen) nemen de rol van Tootles voor hun rekening. En Louis Tierens (9, Londerzeel) en Iyayi Van Brussel (11, Waasmunster) mogen zich opmaken om als Nibs te schitteren. Slightly wordt gespeeld door Leonie Gysen (10, Schilde). Hanne Lefever (11, Kester), Sanne Van Zwam (12, Melsele) en Jits Desmet (12, Schaarbeek) vervolledigen The Lost Boys als Twin.

Lotte Stevens wordt Tinkerbel

Naast al dat jonge geweld wordt aan de hoofdcast nog een absolute hoogvlieger - pun intended - toegevoegd, want Lotte Stevens (Mega Mindy) zal dit najaar te zien zijn als Tinkerbel in deze nieuwe familiemusical.

Met ook nog Alyssa Luypaert, Laurenz Hoorelbeke, Lotte Heuten, Daan Keisse, Mathieu Van Nieulande en Douwe Debroux in het ensemble, wordt 'Peter Pan' een feest voor jong en oud!

Reis mee met Peter, de jongen die weigert ouder te worden. Van het magische elfenstof tot opwindende avonturen vol zwaardgevechten. Deze productie omarmt de kracht van verbeelding in al zijn glorie. In het magische universum van Peter Pan is alles mogelijk! Prachtige muziek, kleurrijke kostuums en adembenemende decors maken van 'Peter Pan' een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

De musical 'Peter Pan' vindt plaats vanaf 6 december in Stadsschouwburg Antwerpen, op 11 en 12 januari in Capitole Gent en 18 en 19 januari in Trixxo Theater Hasselt.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief