In een kolkend Sportpaleis stond Linda Mertens afgelopen weekend tot grote euforie van alle fans weer aan de zijde van Regi.

Linda’s legendarische comeback te zien bij VTM 2

31.10.2023

Afgelopen weekend vond ‘Regi: The Return’ plaats in het Sportpaleis. En hoe. In een kolkend Sportpaleis stond Linda Mertens afgelopen weekend tot grote euforie van alle fans weer aan de zijde van Regi tijdens zijn concert.

Wie de emotionele en nu al legendarische comeback van Linda miste, herbeleeft ‘The Return’ bij VTM 2 vanop de eerste rij. Het gigafeest van Regi op zaterdag 4 november om 22u20 zomaar in je huiskamer.

Linda’s langverhoopte terugkeer naar het podium is ongetwijfeld dé grote verrassing in Regi’s spectaculaire liveshow met al zijn monsterhits, een indrukwekkende lichtshow en een overdosis vuurwerk.

Al schudt Regi tijdens ‘The Return’ nog een heleboel verrassingen en special guests voor de in totaal meer dan 40.000 uitzinnige toeschouwers uit zijn mouw. Zo daalt popprinses CAMILLE - die binnenkort zelf vier keer het Sportpaleis vult - uit het dak neer en maken andere leden van de Regi Family het gigantische feest compleet. Terwijl Maxine het Sportpaleis inpakt en Jaap Reesema het in vuur en vlam zet, zorgen Regi Academy-winnaars Pauline, Arno en Melanie voor vuurwerk.

Wist je trouwens dat Regi het Sportpaleis volgend jaar opnieuw doet vollopen voor een ongezien feestje? Boek nu tickets voor ‘Regi vs. Milk Inc’ in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief