Kürt Rogiers presenteert al zo’n 10 jaar het Schlagerfestival in Hasselt.

Jarige Kürt Rogiers past outfits voor Het Schlagerfestival

14.03.2024

Ben jij al helemaal klaar voor het Schlagerfestival? Kürt Rogiers in ieder geval wel! De Flower Power-editie van het Schlagerfestival komt volgend weekend weer naar de vertrouwde Trixxo Arena. Voor zo’n Flower Power-editie heb je uiteraard ook gepaste outfits nodig. Dat is geen probleem als je naam Kürt Rogiers is, hij heeft zijn outfits alvast klaarliggen! “Ik vind dat we 4 geweldige, uiteenlopende outfits hebben gevonden”. Dat beloofd!

Kürt Rogiers presenteert al zo’n 10 jaar het Schlagerfestival. Daar hoort uiteraard ook steeds een ander thema bij. Bij de vorige editie draaide het meer om glitter en glamour. Nu is het dus de Flower Power-editie. Net zoals vorig jaar worden zijn outfits weer voorzien door Huis Baeyens. “Vraag mij na de eerste show wat mijn favoriete outfit is, want dat kan ik nu nog niet zeggen.”

Net vandaag, op de dag dat hij 53 kaarsjes mag uitblazen, keert hij een stukje terug naar het verleden. Terug naar eind jaren 60, begin jaren 70. De tijd van peace, love en happiness. Hij was toen nog maar een erg kleine Kürt, maar als het van hem zou afhangen, zouden we allemaal wat meer ‘flower power’ in ons leven moeten toveren. “Ik denk dat zo’n periode op dit moment mag terugkomen, het is nu allemaal heel chaotisch.”

Nog wat tips nodig voor je outfit? Zo denkt jarige job Kürt erover: “Het beste accessoire is zonder twijfel mijn John Lennon-brilletje. Ja, dat vind ik geweldig.”

Benieuwd naar alle outfits? Grijp nu snel de laatste tickets voor Het Schlagerfestival in Trixxo Arena Hasselt en vier samen Kürt Rogiers zijn 53ste verjaardag!

Wij wensen Kürt alvast een erg fijne verjaardag toe!

^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief