De allerlaatste nieuwtjes en updates over de artiesten in onze arena's en zalen.

Deze week in het popnieuws: Gaston & Leo, Clouseau, IDLES, Regi, Olivia Rodrigo en meer

02.02.2024

Het popnieuws van deze week werd voor je gesprokkeld door Lena.

Binnen twee weken stuurt IDLES weer een nieuw album de wereld in. Twee jaar nadat hun meest recente album werd uitgebracht. Het nieuwe album ‘TANGK’ van de Britse punkband kan je in de rekken vinden vanaf 16 februari.

IDLES staat op 9 maart in de Lotto Arena.

Het eerbetoon aan legendarisch duo Gaston & Leo ‘De hommage musical’ werd met veel lof ontvangen door publiek en media. Dat bewijst ook de ticketverkoop. Er is een mooie mijlpaal bereikt van maar liefst 10.000 verkochte tickets.

De hommage musical komt vanaf 1 maart naar Capitole Gent.

Het was al vijf jaar geleden dat Architects nog eens in de Lotto Arena stonden. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe show - en wat voor één! Nog niet helemaal bekomen van dit feestje? Via onze Facebookpagina kan je nagenieten van het visuele spektakel.

Pierre Garnier en Julien Liebermann mogen zich officieel de finalisten van Star Academy 2023 in Frankrijk noemen. Zij nemen het op 3 februari tegen elkaar op in wat een spannende finale zal worden. Samen met vijf andere sterren komen zij -live- hun zangtalenten tonen op het podium van Vorst Nationaal met de grootste hits van dit seizoen.

Star Academy live vanaf 6 april in Vorst Nationaal.

De broers Wauters hebben dit najaar een drukke agenda. Want niet alleen hier in België zijn Koen en Kris Wauters razend populair, ook onze noorderburen kunnen er wat van. Er werden afgelopen week negen shows aangekondigd doorheen Nederland en de tickets waren in geen tijd allemaal de deur uit.

Het 40-jarige bestaan van Clouseau wordt gevierd in het Sportpaleis met maar liefst 12 shows.

Op twee dagen tijd vier shows spelen in het Sportpaleis? Eenvoudige opdracht voor Camille. Ondertussen zijn er al meer dan 52.000 tickets verkocht. Twee van haar vier magische shows zijn al volledig uitverkocht, voor de andere twee zijn nog enkele tickets beschikbaar. Haasten is de boodschap als je erbij wil zijn!

Camille verovert het Sportpaleis op 4 en 5 mei.

Goed nieuws voor de fans van Milk Inc.! Er zijn extra tickets vrijgemaakt voor alle zes uitverkochte shows. De terugkeer van Linda Mertens valt duidelijk in de smaak, aangezien de vraag naar tickets blijft stijgen. Technische aanpassingen zijn gemaakt, waaruit blijkt dat er nog meer fans de zaal in kunnen. Veel plezier!

Het muzikale feest ‘Regi vs Milk Inc.’ vindt plaats vanaf 18 oktober in het Sportpaleis.

In 2022 won Olivia Rodrigo nog een Grammy in de categorie ‘Best New Artist’. Op 5 februari worden de Grammy’s opnieuw uitgereikt en is ze genomineerd in maar liefst zes verschillende categorieën. Ze zal tijdens de live-uitzending een nummer uit haar album GUTS brengen. Deze Grammy-zangeres eens in het echt aan het werk zien? Er zijn nog enkele tickets te koop voor haar show op 21 mei.

Op 21 en 22 mei kleurt het Sportpaleis volledig paars voor Olivia met haar GUTS tournee.

Net op tijd voor hun show in de Lotto Arena! Nothing But Thieves komt met een nieuwe single. ‘Oh No :: He Said What?’ doet denken aan hun hit ‘Welcome To The DCC’ en zal zeker voor genoeg sfeer zorgen tijdens hun Welcome To The DCC Tour.

Bereid je al voor op hun show en beluister het nummer 'Oh No :: He Said What?'.
Nothing But Thieves speelt op 3 februari in de Lotto Arena een uitverkochte show.


^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief