Dana Winner brengt ze het album 'Turn The Page' uit en kondigt een concert in de Lotto Arena aan.

Dana Winner pakt uit met concert én gloednieuw album

08.12.2023

Dana Winner is al jaren een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap, maar ook internationaal blijft de straffe zangeres verbazen. Op YouTube legt ze een indrukwekkend parcours af met bijna 300.00 abonnees en is ze tot in de verste landen bekend. Voor alle fans van over de hele wereld komt Dana Winner vandaag met een gloednieuw album 'Turn The Page'.

Het album is een verzameling van onder andere eerder uitgebrachte singles en sterke covers. Zo staan onder meer de nummers 'Miss You Most', 'Schilderij' en 'Weer Bij Mij' op de plaat. Ook de laatste single 'Never Enough', een cover van een van de songs uit de populaire film 'The Greatest Showman', prijkt op het album.

'Turn The Page', de song die de zangeres in 2014 uitbracht, mag ook niet ontbreken. Het nummer kreeg zelfs een vertaling in het Nederlands met als titel 'Ik Neem Je Mee'. Ook nieuwe nummers vinden hun plaats op de plaat. Zo staat er een sterke cover van 'A Million Dreams' van P!nk op en zingt Dana Winner ook een nummer in het Duits: 'Mein Wort'.

Dana Winner komt op 8 december naar de Lotto Arena in Antwerpen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief