Camille voegt een show toe aan haar concertreeks in het Sportpaleis. Op 4 en 5 mei 2023 staat ze liefst 4 keer op de planken in de grootste concertzaal van het land.

Camille zet nieuw record met 4 opeenvolgende Sportpaleisshows

26.10.2023

Geen enkele andere soloartiest nationaal én internationaal deed het haar al voor, maar op 4 en 5 mei staat Camille met vier (!) opeenvolgende shows in het Sportpaleis.

Na de drie eerder aangekondigde shows wordt wegens de grote belangstelling vandaag ook een vierde show toegevoegd op zondag 5 mei om 10 uur. De populaire zangeres werd zonet zelf verrast met dit nieuws door MNM-gezicht Laura Govaerts. Bekijk hier de foto's van de bekendmaking en de start van de verkoop.

Camille verkocht amper een jaar geleden vijf keer de Lotto Arena uit. Een straffe prestatie, want hiermee was ze de jongste Vlaamse solo-artieste ooit die in deze zaal optrad. In mei 2024 gaat ze echter nog een stap verder. Dan trekt ze met haar nieuwe show ‘Magie’ naar het grotere Sportpaleis. En het ziet ernaar uit dat ook deze zaal uit zijn voegen zal barsten.

Met de net aangekondigd show is ze trouwens niet alleen de jongste solo-artieste in België, maar zelfs wereldwijd die als eerste met zoveel aansluitende shows in onze zaal zal staan. De amper 22-jarige zangeres bevestigt met deze straffe prestatie nog maar eens haar unieke positie in de hedendaagse muziekindustrie.

De details van haar Sportpaleisshows houdt de populaire zangeres voorlopig nog even geheim, maar fans kunnen zich verheugen op een spectaculaire show met een topproductie van internationaal niveau. Voeg daar adembenemende outfits, wervelende choreografieën, haar grootste hits én spiksplinternieuwe muziek uit ‘Magie’ aan toe en dan is een ding alvast zeker: het wordt voor jong én oud een betoverende show!

Reserveer nu tickets voor de shows van Camille in het Sportpaleis op 4 en 5 mei.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief