Lasgo komt naar 'I Love The 90's' in Trixxo Arena in Hasselt.

Belgische danceformatie Lasgo naar 'I Love The 90's' in Trixxo Arena Hasselt

06.03.2024

Zaterdag 20 april 2024 strijkt 'I Love The 90's' neer in Trixxo Arena Hasselt met een waanzinnige line-up. En nu is er nog meer goed nieuws: de Belgische danceformatie Lasgo is toegevoegd aan de affiche!

Lasgo, bekend van hits als 'Something', 'Alone' en 'Pray', veroverde in de jaren '90 de hitlijsten over de hele wereld. Met hun unieke sound, die elementen van dance, pop en eurodance combineerde, wisten ze miljoenen fans te bekoren.

Revival eurodance

De stevige revival van de Eurodance bracht Peter Luts - medeoprichter van Lasgo - er vorig jaar toe een nieuwe, jonge en talentvolle frontvrouw te gaan zoeken om internationaal met Lasgo te touren en nieuwe muziek uit te brengen.

Na een intense zoektocht naar een nieuwe zangeres, wist de Nederlandse Nikki Born (25) te overtuigen met haar dynamische podiumprésence, unieke charisma en vooral zeer indrukwekkende stemgeluid. Nu mag Nikki zich dus al meteen opmaken om op 20 april in Trixxo Arena Hasselt haar vuurdoop te beleven op de vetste nineties-party van het universum.

Immens populair

Lasgo verkocht meer dan vijf miljoen fysieke exemplaren van hun albums 'Some Things', 'Far Away' en 'Smile'. Ze verzamelden 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS), traden op in heel Europa, evenals de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië, met jarenlang volledig volgeboekte zomers tot gevolg.

Bovendien geniet Lasgo ook op Spotify nog steeds van een immense populariteit, met meer dan 1,4 miljoen unieke luisteraars per maand en ondertussen meer dan 100 miljoen streams voor monsterhit ‘Something’. Deze cijfers getuigen niet alleen van hun wereldwijde aantrekkingskracht, maar ook van de voortdurende groei van hun fanbase.

Op 'I Love The 90's' in Trixxo Arena Hasselt kan je meezingen met al je favoriete Lasgo-hits en je volledig laten meeslepen door de energieke show van de band. Dit is een unieke kans om deze iconische Belgische formatie live aan het werk te zien!

De affiche van 'I love the 90's - The party' op zaterdag 20 april 2024 in Trixxo Arena Hasselt bestaat verder uit o.a. Vengaboys, Def Dames Dope, Marshall Masters, Ice MC, DJ Ward en Paradisio.

Mis deze kans niet en koop nu je tickets voor 'I Love The 90's' in Trixxo Arena Hasselt!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief