Bart Peeters voegt drie concert toe aan zijn Deluxe concertreeks in de Lotto Arena.

Bart Peeters voegt 5 concerten toe in de Lotto Arena

30.11.2023

Vanochtend ging de ticketverkoop van start voor de nieuwe reeks Deluxe-concerten van Bart Peeters in november 2024. De respons was zo overweldigend dat meteen drie extra shows in verkoop werden gezet. Dat brengt de teller meteen op zeven concerten. Een mooi verjaardagscadeau voor de jarige Bart Peeters!

"Bart Peeters Deluxe 2024 zal weer een grote productie worden, maar wel op mensenmaat. We zoeken ook deze keer het woonkamergevoel in een zee van super-de-luxe licht en geluid. Heel bewust in de Lotto Arena, een zaal waarvan we ondertussen weten dat je er zowel klein kan blijven, als volle gas kan gaan", vertelt Bart Peeters.

“Bij de samenstelling van de nieuwe setlist streven we naar een mooi evenwicht tussen de publieksfavorieten en wat onverwachte (maar daarom niet onbekende) nummers. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en de warmte van het koor was vorige keer zo overweldigend, dat we dat op de één of andere manier toch weer zullen betrekken in de komende editie ! Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn.”

Koop tickets voor Bart Peeters Deluxe in de Lotto Arena.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief