André Rieu op weg naar uitverkocht Sportpaleis

André Rieu op weg naar uitverkocht Sportpaleis

21.12.2023

André Rieu, Koning van de Wals, mag zijn nieuwe wereldtournee op zondag 7 januari 2024 aanvatten met een uniek én uitverkocht Nieuwjaarsconcert in het Antwerps Sportpaleis.

Ook de kerstconcerten in het MECC in Maastricht waren dit jaar weer een enorm succes. 60.000 bezoekers kwamen vanuit de hele wereld naar Maastricht om te genieten van André Rieu, prachtige solisten en natuurlijk het Johann Strauss Orkest.

"Het is fantastisch jullie ook in 2024 weer in mijn eigen stad te mogen begroeten“, zegt André Rieu. "Tijdens mijn concerten zie ik mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Voor hen en hun gezinnen willen mijn orkest en ik ook in 2024 weer een romantisch muzikaal kerstconcert geven, dat jullie nooit zullen vergeten.“

Kerstmis viert André Rieu met zijn eigen gezin thuis. Daarna gaat hij in het nieuwe jaar weer op wereldtour. De premières zijn traditioneel in Amsterdam en Antwerpen. Daarna volgen Duitsland, Bahrein en Frankrijk. Voor het eerst staan Griekenland en Abu Dhabi op het programma, gevolgd door Mexico, Groot-Brittannië en Ierland. Maar eerst komt André Rieu op 7 januari naar het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief