Night of the Giants is het grootste basketbalfeest van de Benelux. Het wordt opnieuw een spectaculaire avond vol topbasketbal, entertainment en een pak extra's.

Aftellen naar Night of the Giants: over een maand is het zover!

26.03.2024

Nog één maand te gaan! Het Sportpaleis vult zich op vrijdag 26 april 2024 met basketbalfans voor de 12e editie van Night of the Giants. Het grootste basketbalfeest van de Benelux wordt opnieuw een spectaculaire avond vol topbasketbal, entertainment én extra's.

Ben je geen basketbalfan? Geen nood! We hear you! Night of the Giants is namelijk veel meer dan een sportwedstrijd. Het is een geweldige avond uit met:

* een pregame show met de BMX-waaghalzen van GetInsane
* de Telenet Halftime Smile met onder meer Omdat Het Kan & Average Rob
* sensationeel dansoptreden gebracht door TikTok fenomeen Sarah Bossuwé
* én uiteraard een spannende basketbalwedstrijd met Telenet Giants Antwerp in de hoofdrol

Nog precies één maand en de basketbalgekte barst dus opnieuw los. Dit zijn de foto's die vorig jaar tijdens Night of the Giants werd gemaakt door onze huisfotograaf Bruno Holvoet en die je een voorproefje geven van het spektakel.

Night of the Giants is een avond vol plezier en sensatie, voor iedereen! Het Sportpaleis wordt omgetoverd tot een ware NBA-arena met spectaculaire lichtshows, muziek en entertainment. Als bezoeker word je van begin tot eind meegezogen in een waanzinnige sfeer.

Wees er snel bij, want de vorige edities waren telkens uitverkocht! Noteer dus alvast in je agenda: 26 april, Night of the Giants in het Sportpaleis!

Koop nu je tickets voor Night of the Giants in het Sportpaleis.


Laat via dit formulier weten welke verhalen en welk nieuws jij hier graag wil lezen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief