Te voet, met de fiets of met de step

Te voet

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je Capitole Gent het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Met de fiets

Capitole Gent beschikt zelf niet over een fietsenstalling, maar er zijn verschillende fietsparkings in de buurt waar je je fiets kan parkeren.
Op de website van de stad Gent vind je een volledig overzicht van alle fietsparkings in Gent.

De dichtstbijzijnde fietsparking bevindt zich op 200 meter, onder het Stadskantoor op het Woodrow Wilsonplein.

Fietsparking Stadskantoor

Met een deelfiets

Heb je zelf geen fiets? Gebruik dan een deelfiets om naar Capitole Gent te gaan. Er zijn verschillende opties.

Blue-bike

Aan alle treinstations in Gent kan je terecht om een Blue-bike te ontlenen. Je dient de fiets binnen de 24 uur terug te brengen naar dezelfde plaats als waar je hem hebt opgehaald. Download de app in de App Store of Play Store.

Donkey Republic

De fietsen van Donkey Republic kan je op vaste locaties ophalen en daar ook weer afzetten. Ontgrendelen en vergrendelen gebeurt via te app (te downloaden in de App Store of Play Store).

Dott

Dott biedt elektrische fietsen aan die je op je bestemming brengen zonder een druppeltje zweet. Download de app in de App Store of Play Store.

Bolt

Ook de elektrische fietsen van Bolt vind je overal in de stad. Download de app in de App Store of Play Store.

BAQME

Heb je bagage of kinderen bij? Dan zijn de elektrische bakfietsen van BAQME dé oplossing. Download de app in de App Store of Play Store.

Met een deelstep

Met een elektrische deelstep van Hoppy geraak je vlot en snel naar Capitole Gent. Zoek de dichtstbijzijnde Hoppy in de buurt en gebruik de app (te downloaden in de App Store of Play Store) om je rit te starten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief