Tower Of Power

vr 15.11.2024

Al meer dan 55 jaar brengt Tower of Power het beste van funk en soul. Met hits als 'So Very Hard to Go' en 'What Is Hip?' weet deze legendarische band keer op keer te boeien.

Al meer dan 55 jaar brengt Tower of Power het beste van funk- en soulmuziek. Sinds 1968 brengt de band hun unieke soulmuziek aan hun fans en een souled out publiek.

Hun eerste album 'East Bay Grease' definieerde hun sound en bezorgde hen een contract bij Warner Brothers. De jaren '70 waren een bloeiperiode met radioklassiekers als 'So Very Hard to Go' en 'What Is Hip?', en de band bleef door de jaren heen toeren en platen opnemen.

De band reist de wereld rond, heeft zelf hitsingles gemaakt en speelde al als achtergrondartiest en voor legendarische artiesten als Otis Redding, Elton John, Santana, the Grateful Dead, John Lee Hooker, Aerosmith, Bonnie Raitt en talloze anderen. Tijdens dit proces hebben ze een 'Oakland soul'-geluid gedefinieerd dat net zo herkenbaar is als dat van Castillo's geboortestad Detroit en inspiratiebronnen als Memphis en Philadelphia.

Bekend om zijn fantastische live optredens, zal de band ongetwijfeld zorgen voor een avond die je niet snel zult vergeten!

vr 15.11.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGracia Live

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief