The Rubettes Feat. Alan Williams

The Final Show & X-mas Tour

ma 25.11.2024

The Rubettes Feat. Alan Williams brengen de glitter & glamour van de jaren 70 voor een laatste keer naar het podium van Capitole Gent. Zin in een trip down memory lane? Bestel dan snel je tickets!

In de jaren 70 veroverden ze alle meisjesharten met hun goeie looks én grote hits als ‘Sugar Baby Love’, ‘Juke Box Jive’ en ‘Tonight’. 50 jaar later zijn The Rubettes Feat. Alan Williams stilaan klaar om afscheid te nemen van het podium. Wees erbij in Capitole Gent voor het ultieme afscheidsconcert van deze legendarische band!

The Rubettes stoppen er eind dit jaar mee op een absoluut hoogtepunt!
De Britse popgroep scoorde in 1974 een wereldhit met hun eerste single 'Sugar Baby Love'. Het nummer stond wekenlang op nummer één in de hitlijsten. Het was het begin van een indrukwekkende reeks hits.

Intussen is Alan Williams 75 jaar en bestaan The Rubettes 50 jaar. Een gepast moment om in schoonheid af te sluiten. Maar dat doen ze niet zonder een grote afscheidsshow te geven in Capitole Gent. En omdat de show eind november plaatsvindt, zullen The Rubettes ook een aantal kerstnummers brengen!

ma 25.11.2024
  • Show20:00
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorJeroen Events

Timings

ma 25.11.2024 20:00

  • Show20:00

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief