Studio Ghibli In Concert

A Symphonic Tribute To The Music Of Joe Hisaishi

do 14.11.2024

Ervaar de magie van Studio Ghibli tijdens een uniek concert met de muziek van Joe Hisaishi. Het European Philharmonia onder leiding van Walter Proost brengt de composities tot leven.

Beleef de betoverende werelden van Studio Ghibli tijdens een uitzonderlijk concert gewijd aan de muziek van de films, van de meesterlijke hand Joe Hisaishi, de vaste componist van de meest iconische animatiefilms van de studio.

Al meer dan drie decennia hebben de films van Studio Ghibli, onder de artistieke leiding van Hayao Miyazaki en Isao Takahata, miljoenen kijkers op sleeptouw genomen naar fantasiewerelden waar droom en werkelijkheid, poëzie en avontuur samenkomen. De muziek van Joe Hisaishi, met zijn betoverende melodieën en majestueuze orkestraties, heeft altijd een essentiële rol gespeeld in de magie van de tijdloze films.

Tijdens dit hommageconcert laten we ons meevoeren door de nostalgische en ontroerende klanken van "My Neighbour Totoro", de lyrische hoogten van "Spirited Away", de epische ritmes van "Princess Mononoke" en nog veel meer. Elke noot, elk arrangement is een deur naar de verbeelding en laat je de meest memorabele scènes van deze meesterwerken van de animatiefilm opnieuw beleven.

Het groot symfonisch orkest European Philharmonia zal de composities van Joe Hisaishi nauwgezet uitvoeren onder leiding van Walter Proost. Je zal alle diepte en rijkdom van de muziek kunnen ontdekken.

Dit concert is een eerbetoon zonder de aanwezigheid van componist Joe Hisaishi.

do 14.11.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorMB Presents

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief