Hellmut Lotti Goes Metal

Wat voor Helmut Lotti begon als een eenmalig optreden tijdens Graspop Metal Meeting is uitgegroeid tot een heuse tournee.

Wegens grote publieke belangstelling komt er een derde Antwerps concert van Hellmut Lotti Goes Metal op vrijdag 9 februari 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen!

Een uniek concert waarbij hij zijn favoriete metal- en hardrocknummers zal brengen met classics van onder meer AC/DC, Scorpions, Kiss, Whitesnake en Iron Maiden!

Helmut Lotti heeft zich in zijn reeds dertig jaar durende carrière al aan verschillende muziekgenres gewaagd: van Nederlandstalige variété en rock, klassieke muziek, Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Russische muziek tot Elvissongs, popklassiekers, swing, soul en American standards. Zowat alles wat de Vlaamse succesvolle zanger aanraakt, verandert in goud of platina. Intussen heeft hij momenteel al om en bij 14 miljoen verkochte albums op zijn naam, en speelde hij al in concertzalen over heel de wereld.

Een genre dat hij nog niet verkend had? Metal. Althans tot september 2022, want toen nam Helmut voor rockzender Radio Willy de gekende hit ‘Run To The Hills’ van Iron Maiden onder handen. De cover werd al snel dé viral video van het najaar en werd zelfs opgepikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Dit succes ontging ook de organisatoren van Graspop Metal Meeting niet, waar hij in Juni talloze metalfans omverblies met een ijzersterke performance in een overvolle ‘Metal Dome’.

En dit smaakt duidelijk naar meer, want Helmut kondigt nu ook aan op vrijdag 9 februari 2024 naar Stadsschouwburg Antwerpen te trekken met ‘Hellmut Lotti Goes Metal’: Een uniek concert waarbij hij een uitgebreid hardrockrepertoire zal brengen met al zijn favorieten uit het genre, waaronder classics van Whitesnake, Kiss, AC/DC, Black Sabbath én natuurlijk Iron Maiden!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief