Hans Klok

Face The Future: A Magical Journey Through Time

za 16.11.2024

Hans Klok komt naar België met zijn nieuwe spectaculaire show ‘Face the Future’. Reis door de tijd met deze adembenemende show, geïnspireerd door AI en Virtual Reality.

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok, bekend om zijn spectaculaire illusionistische shows, komt dit najaar naar België met zijn adembenemende nieuwe show 'Face the Future'. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt The World’s Fastest Illusionist je uit om samen met hem een onwaarschijnlijke reis door de tijd te maken.

In ‘Face the Future’ creëert Hans Klok een avatar als oplossing voor de uitdagingen waar een illusionist in 2024 mee te maken heeft. Deze dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, neemt het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over.

Bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit gezien heeft. Bijzonder aan deze voorstelling zijn ook de Magic Seats. Magie was nog nooit zo dichtbij!

za 16.11.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorHouse of Entertainment

Ook in andere zalen

Fan Experience

za 16.11.2024 20:00
99,5

Magic Seats

Voeg met Magic Seats een vleugje éxtra magie toe aan je bezoek aan 'Face the Future'. Deze speciaal geselecteerde stoelen staan niet alleen op de beste plaatsen in de zaal, je krijgt na de voorstelling ook toegang tot de exclusieve meet & greet met de échte Legend of Magic. Je krijgt de mogelijkheid om die al jaren brandende vraag te stellen aan en op de foto te gaan met Vegas Legend Hans Klok. Magie was nog nooit zo dichtbij!

Koop tickets
venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 16.11.2024 20:00
264,41

The be•at VIP Experience

Geniet van een zorgeloze avond tijdens je bezoek met het exclusieve be•at VIP Experience-arrangement!

The be•at VIP Experience
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief