Francis Cabrel

Trobador Tour

De bekende chansonnier Francis Cabrel is terug! 'A l’Aube Revenant' is de titel van zijn veertiende studio-album, dertien gloednieuwe nummers sieren de opvolger van 'In Extremis'.

Zijn concert in november in Antwerpen was in een mum van tijd uitverkocht!

De bekende chansonnier Francis Cabrel is terug! A l’aube revenant is de titel van zijn veertiende studio-album, dertien gloednieuwe nummers sieren de opvolger van In extremis.

Uiteraard maakt de Franse ster van de gelegenheid gebruik om opnieuw op tournee te gaan, en jawel, met Le Trobador Tour komt Cabrel voor de eerste keer naar het Capitole Gent.

Francis Cabrel (1953) is één van de meest populaire zangers van zijn generatie, die bekend werd als lid van Les Enfoirés en tijdloze hits scoorde met nummers als Je ‘l aime à mourir, Je ’t aimais, je t’aime, je ’t aimerai, Encore et encore en La Corrida. Cabrel is naast een geweldig entertainer, ook een begenadigd componist met een heel eigen signatuur. Zo combineert hij verschillende muziekstijlen en geef hij een swingende en bluesy invulling aan het klassieke genre van het Franse chanson. Zijn teksten bevatten zowel de poëzie van de Franse taal als maatschappelijk relevante boodschappen.

Mis deze kans niet om Francis Cabrel live in concert te zien in Capitole Gent.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief