De Spiekpietjes

Paniek In De Speelgoedfabriek

De Spiekpietjes zijn terug, want er is Paniek in de Speelgoedfabriek! Kunnen de Spiekpietjes een ontploffing in de speelgoedfabriek voorkomen?

Iedereen kent de Spiekpietjes: de kleine zwarte/rosse/witte Sinterklaashulpjes die zich verstoppen in elk huis waar kindjes wonen om te kijken of die wel flink en braaf zijn.

Beleef mee het spannende avontuur uit het gelijknamige boek 'Paniek in de Speelgoedfabriek' in deze spetterende musical!

De spiekpietjes krijgen hun eerste rondleiding in de speelgoed— en snoepfabriek van Sinterklaas. Er ontstaat paniek wanneer ze merken dat de brave-kindjes-meter van Sinterklaas op hol slaat. Hoe meer brave kindjes er zijn, ho meer die meter de hoogte in gaat, en hoe meer speelgoed en snoep er moet worden geproduceerd in de fabriek. De brave-kindjes-meter trilt en piept. De Spiekpietjes moeten een oplossing verzinnen voordat de speelgoedfabriek ontploft! Gelukkig weten ze wat te doen: Met veel vieze woorden, vuile moppen en de hulp van de kinderen lukt het misschien om de meter tot bedaren te brengen...

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief