De Klokkenluider Van Notre Dame

zo 08.12.2024

Laat je betoveren door de familiemusical ‘De Klokkenluider van Notre Dame’! Reis mee naar Parijs, waar de vriendelijke klokkenluider Quasimodo en de beeldschone Esmeralda spannende avonturen beleven.

'De Klokkenluider van Notre Dame' is een betoverende familiemusical vol helden, boeven, humor, avontuur en muziek!

Gebaseerd op de roman van Victor Hugo en geïnspireerd op de film van Disney heeft dit avontuurlijke en romantische verhaal alles in zich om bewerkt te worden tot een musical met poppenspel, inventieve decors, een topcast en nieuwe muziek.

In de romantische lichtstad Parijs leeft de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo in de klokkentorens van de Notre Dame, hoog boven de stad. Hoewel zijn beschermheer Frollo streng is en niet toelaat dat Quasimodo de torens verlaat, ontsnapt hij toch naar buiten en bezoekt hij het Zottenfestival; het grootste en kleurrijkste feest van het jaar. Daar ontmoet hij de beeldschone Franse Esmeralda en raakt hij in een strijd verwikkeld waarin hij haar zal moeten beschermen.

In het najaar van 2024 gaat de beroemde kerk, na de felle brand, eindelijk weer open voor het publiek. Dat is hét moment om de Notre Dame ook in de theaters weer in alle glorie te laten herleven, met een compleet nieuwe bewerking van 'De Klokkenluider van Notre Dame'.

Dit is een co-productie van Theater Terra en Event-Team.

zo 08.12.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorEvent Team

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief