BeatleStory

The Fabulous Tribute Show

do 06.03.2025

Hey Jude! Zin in een wandeling door strawberry fields, of liever een tochtje met een yellow submarine? Dankzij BeatleStory hoef je niet te kiezen, want zij loodsen je doorheen het Beatles-tijdperk.

Heb je The Beatles nooit live kunnen zien? Niet getreurd, want met BeatleStory komt de Beatlemania wel héél dichtbij. Deze tributeband is Authentiek met een grote A! Denk aan vintage instrumenten en kostuums, psychedelische visuals en uiteraard een hele resem Beatles-hits. The Fab Four waren nooit zo dichtbij!

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon.

BeatleStory is een multimedialiveshow en zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met 40 klassiekers als 'Can’t Buy Me Love', 'Yesterday', 'She Loves You', 'I Want To Hold Your Hand', 'Here Comes The Sun', 'Let It Be', 'Yellow Submarine', 'Hey Jude' en zoveel meer! De band neemt je mee op reis door het Beatlemania-tijdperk, met originele vintage instrumenten, veel kostuumwisselingen, decorontwerpen en spectaculaire videoprojecties.

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als een van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd een van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek.

De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!

do 06.03.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorSHOW-TIME.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief