20 Jaar ABBA GOLD - The Concert Show

#AnniversaryTour

za 12.10.2024

ABBA Gold, de ultieme ABBA tributeband, viert zijn 20-jarig bestaan met een onvergetelijke show! Agnetha, Anna-Frid, Benny en Björn zijn nooit ver weg in deze trip down memory lane!

ABBA en hun muziek zijn een wereldwijd fenomeen. Elke wereldburger kent ABBA en de onsterfelijke melodieën van de vier Zweedse artiesten!

De uitverkoren zangers en musici in het succesvolle ABBA Gold – The Concert Show benaderen de originele artiesten op weergaloze wijze. Ze zetten de typische ABBA performance zo fantastisch neer, met enorm veel respect voor het origineel.

ABBA GOLD - The Concert Show is al meer dan 20 jaar op Europese toppodia te vinden. Het heeft doorheen de jaren prachtige recensies verzameld en een grote fan volgers groep opgebouwd. Met ABBA GOLD the Concert Show is de ABBA-mythe perfect tot leven gewekt.

50 jaar ‘Waterloo’

50 jaar geleden won ABBA het Eurovisiesongfestival met ‘Waterloo’. Het was het begin van de wereldwijde en niet te stoppen zegetocht van ABBA. De rest is geschiedenis. De Zweedse groep ontketende een heuse ABBA-hysterie en domineerde jarenlang de hitparades wereldwijd.

za 12.10.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorConcert Events

Ook in andere zalen

venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief