Jens Dendoncker stond onlangs met zijn première van ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’.

Jens Dendoncker in première met nieuwste stand-up show

23.01.2024

Tien jaar nadat hij er een van z'n allereerste optredens gaf, keerde Jens Dendoncker afgelopen terug naar Ontmoetingscentrum Malpertus Heestert in Zwevegem. De plaats waar het voor hem allemaal begon! Speciaal voor die gelegenheid werd de zaal waarin hij menig Chirofuif beleefde, omgebouwd tot een echte comedytempel.

Op 18, 19 en 20 januari stond Jens Dendoncker met zijn première van ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’ voor drie uitverkochte zalen in Zwevegem. De shows waren in een ongezien tempo uitverkocht. Dat deze optredens net in Malpertus Heestert plaatsvonden, maakt het extra speciaal en uniek als je weet dat Jens zijn tour verderzet in de grotere cultuurhuizen van Vlaanderen waaronder Capitole Gent.

In zijn tweede stand-up show vertelt Jens Dendoncker zonder schroom over zijn eigen leven: van de backstage van 'The Masked Singer' tot de therapieruimte op de psychiatrische afdeling. Van het aansnijden van de taart op zijn eerste communie tot zijn eerste (en tot hiertoe enige) onenightstand. Mocht het allemaal een beetje té eerlijk worden, troost je dan met de gedachte dat het allemaal grappig zou zijn als het niet zo triestig was.

Koop nu je tickets voor Jens Dendoncker op vrijdag 31 mei in Capitole Gent.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief