Nieuwe K3-show 'Vleugels' in première in Capitole Gent

Gepubliceerd op zo 26.02.2023

Zaterdag 25 februari ging de nieuwe K3-show 'Vleugels' in première in Capitole Gent. Er was lang uitgekeken naar deze voorstelling omdat Hanne voor de eerste keer opnieuw op het podium zou staan na de geboorte van haar zoontje Julien.

Ondanks de korte repetitietijd zetten de Hanne, Marthe en Julia een schitterende show neer met onder meer de hits 'Teleromeo', 'Waterval', 'Mango Mango' en 'Vleugels'. De ene hit volgt de andere in sneltempo op en dat zorgt voor een energieke show. De mysterieuze jongen die tijdens de show op het podium verschijnt, maakt het extra spannend. In de show zit trouwens ook een lasershow met een hoog Tomorrowlandgehalte, vliegen Hanne en Julia bijna letterlijk door de lucht en krijgt het enthousiaste publiek een medley gepresenteerd met muziek van 'Doornroosje' tot 'De 3 Biggetjes'. Opvallend was dat K3 ook ode bracht aan Nicole Josy, de wederhelft van Hugo Sigal. Zij overleed eind vorig jaar. Geen première zonder bekende koppen in de zaal! Onder meer Lennert Coorevits, Christoff, Kim Van Oncen en Bert Verbeke werden gespot.

De spits is eraf! 'K3 Vleugels' is nog te zien in Capitole Gent en reist daarna door naar Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.