Afficher ce site en français | View this website in English

Mnozil Brass Pandaemonium

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om het concert van Mnozil Brass, initieel voorzien op 17 oktober 2020 en vervolgens verplaatst naar 11 november 2021, opnieuw te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op donderdag 24 november 2022.

Update 01.09.2021

——

In de bijna 27 jaar van hun bestaan heeft het ensemble Mnozil Brass uitgebreid en met de grootste ernst onernstige en zelfs idiote programma’s gebracht. In het nieuwe programma ‘Pandaemonium’ worden de spelregels fundamenteel veranderd. “Vanaf nu lichten we de serieuze dingen van het leven met de juiste ernst toe. Alle kleine demonen die ons altijd in de weg staan ​​om het ware, het nobele en het zuivere na te streven zullen worden onderworpen aan schaamteloze, brute controle. Waarom willen we niet zo heilig zijn? Waarom genieten we van de jacht in plaats van kuis te zijn en waarom hebben we ‘s nachts meer plezier dan overdag?”

Mnozil Brass stelt zich al deze vragen uitgebreid, gesuikerd en met een snuifje van vermeende wijsheid die komt met de jaren in zijn nieuwe programma ‘Pandaemonium’.

Leden:
Thomas Gansch, trompet
Robert Rother, trompet
Roman Rindberger, trompet
Leonhard Paul, trombone, bastrompet
Gerhard Füßl, trombone
Zoltán Kiss, trombone
Wilfried Brandstötter, tuba

Kaarten kosten 35,75, 41,14 en 46,55 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 11.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

verplaatst

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Mnozil Brass - Pandaemonium" wordt georganiseerd door Südpolmusic