Afficher ce site en français | View this website in English

Mama's Jasje 30 jaar Mama's Jasje

Mama’s Jasje bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet brengt vandaag, 22 mei, voor de gelegenheid een feestelijk album uit met een selectie van, niet toevallig, 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs!

En er staat ook een tournee op het programma. In het voorjaar van 2021 doet de hitgroep uit de jaren ’90 enkele van Vlaanderens mooiste theaterzalen aan waaronder Capitole in Gent (30 april) en Ethias Theater Hasselt (14 mei). Op de setlist staan, jawel, 30 songs, waaronder onsterfelijke klassiekers als “Zo Ver Weg”, “Een Teken Van Leven”, “Doe Het Licht Maar Uit” en “Als De Dag Van Toen”. Dat Peter Vanlaet op het podium minstens even hard zal schitteren als in het net afgelopen seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ staat buiten kijf.

Tickets: 29,13, 34,72 en 40,32 euro
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 06.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

nieuwe datum

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

zo 17.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Mama's Jasje - 30 jaar Mama's Jasje" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium