Afficher ce site en français | View this website in English

Helmut Lotti

De ticketverkoop start maandag 22 maart 2021 om 9 uur.

“Vandaag is een dag vol symboliek. Één jaar geleden viel abrupt het doek voor onze theaters en ging het licht uit in onze concertzalen. Maar vandaag kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst en de aankondiging van mijn Europese tournee is hier het beste bewijs van! Het is met geen pen te beschrijven hoe zeer ik ernaar uit kijk om mijn publiek in België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk eindelijk terug te mogen zien in december 2021 en in 2022! – Helmut Lotti

Begeleid door zijn vertrouwde Golden Symphonic Orchestra zal Helmut Lotti u een meer dan twee uur durende topshow brengen!
Tijdens dit fantastische concert zullen Helmuts allergrootste hits de revue passeren, maar maakt u ook kennis met zijn nieuwste project.

De fans van Helmut Lotti zullen nog even in spanning moeten afwachten! In juni 2021 zal Helmut het nieuwe project wereldkundig maken en begin september 2021 verschijnt zijn nieuwe album.

Tickets 55, 65, 75 en 80 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 30.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

vr 14.01.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Trixxo Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Helmut Lotti" wordt georganiseerd door Gracia Live