Afficher ce site en français | View this website in English

Scala zingt Meisjesnamen - t.v.v. Brailleliga

Dit evenement is afgelopen.

De voorstelling ‘Scala zingt meisjesnamen’ wordt verplaatst naar 24 maart 2021
Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

——

100 jaar geleden hadden twee blinde dames een ambitieus plan. Elisa Michiels en Lambertine Bonjean wilden hun lotgenoten in België helpen: de Brailleliga werd in het leven geroepen.

Sinds haar ontstaan groeide de vzw ieder jaar een beetje. Vandaag begeleidt de Brailleliga meer dan 15.000 blinde en slechtziende personen op weg naar meer zelfstandigheid.

Om te vieren dat de Brailleliga al 100 jaar aan de zijde van blinde en slechtziende personen staat, pakt ze uit met een uitzonderlijk concert van Scala. Liedjes door vrouwen over vrouwen. De engelachtige stemmen van Scala brengen op een indrukwekkende manier hun nieuwe voorstelling ‘Meisjesnamen’.

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar de Brailleliga. Zo kunnen de prachtige ideeën van Elisa en Lambertine ook de komende 100 jaar verwezenlijkt worden!

Kaarten kosten 20, 25 en 30 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 07.05.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Scala - zingt Meisjesnamen - t.v.v. Brailleliga" wordt georganiseerd door Brailleliga