Urbanus

Bes Tof

Vanaf za 01.03.2025

Dacht je dat het gedaan was? Think again! Urbanus is terug met een gloednieuwe show: ‘Bes Tof’! De beste sketches, leukste liedjes en onverwachte grappen, met een hedendaagse twist.

Terwijl veel mensen dachten dat ik na mijn ‘Bis Bis Bis’ show zou stoppen wil ik hen foppen en toch nog een nieuwe theatertoer opstarten. Ik ga op zoek naar mijn beste sketches en liedjes die ik ooit heb gecomposteerd en maak er een hedendaagse herinterpretatie van. Daarom noem ik die show DE BES TOF met een rood besje.

Sowieso wil ik mijn publiek altijd blijven verrassen met onverwachte grappen, maar bekende hits zorgen ook altijd wel voor leuke ambiance. Dan klappen de fans mee en kan ik makkelijker mijn maat houden.

Waarschijnlijk kan ik ook wat nostalgische gevoelens opwekken bij mensen die zich in hun kindertijd geamuseerd hebben met mijn humor van toen. Zo wordt het geen Mest Stof maar wel een Bes Tof.

Allemaal hartelijk welkom.
Urbanus

Urbanus' laatste tournee

Urbanus gaat opnieuw op tournee en komt langs in Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.

Tijdens een persmoment in “zijn” Galmaarden vertelde de comedian op geheel eigen wijze over zijn toekomstige voorstelling.

Lees verder.

Vanaf za 01.03.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorComedyshows.be

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief