Novastar

za 14.09.2024

Ervaar Novastar live met hun nieuwe album 'The Best Is Yet To Come'! Oude hits in een nieuw jasje en gloednieuw materiaal in een onvergetelijke show. Afspraak in Capitole Gent!

De trein van Novastar blijft voort denderen. Joost Zweegers en band hebben er net een compleet uitverkochte tournee in februari op zitten en die werd zo goed onthaald dat de vraag naar meer shows niet bij te houden is. Dus wordt er een extra concert toegevoegd aan het live-verhaal: op 14 september in Capitole Gent.

Noem ‘The Best Is Yet To Come’ geen best of-plaat, want daar houdt Joost Zweegers niet van. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter blijft parels afleveren. Maar kompanen Mikey Rowe & Andrew Britton konden hem overtuigen om een verzameling van zijn meest geliefde nummers in een nieuw jasje te steken. De plaat moest eveneens een live-feel krijgen, en dankzij pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) en bassist Erik Rademakers (Selah Sue) lukte dat. Samen met deze band dook Joost de befaamde Studio 2 van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten.

Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond.

Samen met de plaat ‘The Best Is Yet To Come’ wil Joost ook hetgene doen waar hij voor leeft: op een podium staan. Hij overdonderde publiek en pers met de minitournee in februari (Antwerpen, Oostende en Amsterdam) en sindsdien is er maar één vraag: komen er nog concerten bij? Dat hoef je Joost niet te blijven vragen, dus hij voegt een show toe aan het live-luik van ‘The Best Is Yet To Come’: op 14 september in Capitole Gent.

za 14.09.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorFKP Scorpio

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief