Night Fever

The Very Best of the Bee Gees

vr 24.01.2025

De ultieme live Bee Gees show komt terug naar ons theater voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb.

De ultieme live Bee Gees show komt naar de Belgische theaters en concertzalen voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis.

Geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – The Very Best of the Bee Gees door Europa. Bereid je voor op een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en een topformatie van 8 muzikanten. Groots, indrukwekkend en alleen in de grootste zalen van het land te zien.

You should be dancing, yeah!

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun opvallende jumpsuits, lange haren en dansmoves. De discoklassiekers ‘More Than a Woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de oude sound waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden met songs als ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To Love Somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld.

De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

vr 24.01.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorTrib Events

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief