Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar plan je bezoek

Opgelet! Raadpleeg de coronamaatregelen die worden genomen om de gezondheid en veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te garanderen.

LEES MEER OVER DE CORONAMAATREGELENVEELGESTELDE VRAGEN

Naar je plaats in Capitole Gent

Plaatsen voor rolstoelgebruikers

Er zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders naast de technische zone. Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier.

Bezoekers met een beperkte mobiliteit kunnen gebruikmaken van de lift.

Binnen via de hoofdingang

Alle bezoekers komen Capitole Gent binnen via de hoofdingang. Om het binnengaan in de zaal zelf vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

OPGELET: Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal.

Makkelijk naar Jardin, Center, Cour

De theaterstoelen van Capitole Gent bevinden zich in drie zones: JARDIN (links bij het binnenkomen), CENTER (midden), COUR (rechts bij het binnenkomen). Deze benamingen vind je ook op de zaaldeuren. Kijk naar de plaatsvermelding op je ticket en ga de zaal binnen via de aangegeven deur/zone.

Het kan zijn dat je verschillende zones op de tickets vermeld ziet staan en dat jullie toch naast elkaar zitten. Kijk op de zaalplattegrond op deze pagina of dit het geval is. Zit je niet naast elkaar, dan kreeg je hierover tijdens het boeken een melding.

Het zaalplan geeft enkel en alleen de plaats weer waar de theaterstoelen gesitueerd zijn. Dit plan heeft niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In Capitole Gent zijn verschillende prijsindelingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.