Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar plan je bezoek

Naar je plaats in Capitole Gent

Het zaalplan geeft enkel en alleen de zitplaatsen weer waarin de theaterstoelen gesitueerd zijn. Dit plan heeft niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In Capitole Gent zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Alle bezoekers komen Capitole Gent binnen via de hoofdingang. Om het binnengaan in de zaal zelf vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Er zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34). Vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.

Bezoekers met een beperkte mobiliteit kunnen gebruikmaken van de lift.

Download hier het zaalplan (pdf)