Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

OPGELET! De kaartverkoop voor voorstellingen in elk van onze theaters en arena’s gebeurt via Tele Ticket Service. De officiële verkooplink vind je ook altijd bij het evenement op de website van de zaal.

Tickets bestellen

Bestel altijd tickets via de officieel erkende kanalen. De officïele ticketkanalen voor evenementen in Capitole Gent zijn Capitole Gent en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers

Telefonisch

Tele Ticket Service

vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)

Mensen met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Mensen met een handicap kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn ook plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen via de bovenstaande nummers en vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Online

Surf via onze kalender naar het evenement van je keuze en klik op de ticketbutton om te reserveren. Makkelijk, handig en 24/24 uur beschikbaar!

Kassa

Is een evenement nog niet uitverkocht, dan kan je voor aanvang van dat evenement tickets kopen aan de kassa van de zaal zelf. Bij avondvoorstellingen opent de kassa 1 uur voor aanvang.

Koop geen tickets op straat: de kans bestaat dat ze vervalst zijn en dat je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

Aan de kassa kan je overdag tickets kopen voor de verschillende evenementen. De kassa is open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. In de zomermaanden juli en augustus is de kassa niet alleen op zondag en maandag maar ook op zaterdag gesloten en zijn de openingsuren van dinsdag tot en met vrijdag beperkt van 13.30 tot 17.30 uur.

Het volledige aanbod vind je op onze kalenderpagina.

Cadeaucheques

Op zoek naar een origineel geschenk? Verras met een cadeaucheque voor een theaterbezoek. Je kan cheques ter waarde van 25, 50, 75 en 100 euro verkrijgen aan de kassa’s van Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. De cheques kunnen niet alleen voor voorstellingen in deze twee zalen, maar ook voor shows in Ethias Theater Hasselt ingeruild worden. Ze zijn een jaar geldig.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van de Sportpaleis Group, waaronder ook Capitole Gent, worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Stuur voor meer informatie een mail naar groepen@sportpaleisgroup.be.

Timing

Enkele dagen voor het evenement wordt de timing (opening deuren, opening zaal, verwacht einduur) online gezet onder Kalender bij het evenement op deze site.

Het theater opent de deuren een uur voor aanvang van de voorstelling. Je kan terecht in de bar van het theater voor een drankje.

Bij avondvoorstellingen opent gelijktijdig met de theaterdeuren ook de kassa. Je kan dus één uur voor aanvang nog aan de kassa terecht voor kaarten. Er worden dan alleen kaarten verkocht voor de voorstelling van die avond zelf, uiteraard voor zover die nog beschikbaar zijn.

Contact

Tickets

Zie informatie in de eerste kolom.

Administratie

Kijk eerst voor de meest gestelde vragen in de rubriek veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord op je vraag, mail dan naar info@capitolegent.be

Je kan de administratieve dienst van Capitole Gent elke werkdag bereiken van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur op het telefoonnummer +32 3 400 69 99. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis). Sommige theaterproducties worden dan weer door ons gepromoot via Sportpaleis Group Theaters.

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium en Sportpaleis Group Theaters kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.

Adres

Capitole Gent
Graaf Van Vlaanderenplein 5
9000 Gent