Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Hotels

We raden graag de volgende hotels aan als je na afloop van een evenement in Gent wil overnachten.

Ghent Marriott Hotel

Ghent Marriott Hotel ligt aan de Korenlei in het historische centrum van Gent. Het hotel beschikt over 150 comfortabele kamers en suites. Er zijn negen vergaderruimten, je kan genieten in de Poppi Coffee & Wine Bar, Brixx Cellar Lounge en het echte American Steakhouse Midtown Grill, met terras en uitzicht over de Leie en de historische gevels van de Graslei.

Er is gratis WiFi. Gasten kunnen onder het hotel parkeren in de parkeergarage.

Het hotel is al lang gezien als de top van Europa op het gebied van gastvrijheid en werd beloond door Trip Advisor als het beste hotel in België.

Ghent Marriott Hotel
Korenlei 10
9000 Gent
Tel. +32 9 233 93 93
info@marriottghent.com
www.marriottghent.be

Sandton Grand Hotel Reylof

Het Sandton Grand Hotel Reylof met zijn restaurant & bar LOF, gelegen in het hartje van Gent, is onbetwistbaar één van de mooiste luxehotels van Gent. Het oudste gedeelte van het hotel was een typisch herenhuis uit de 18de eeuw. Het interieur is in een prestigieuze empirestijl en bevat o.m. een imposante draaitrap en diverse empireschouwen. Sandton Grand Hotel Reylof biedt 158 kamers, inclusief suites, executive kamers en appartementen. Elk met hun eigen authentieke stijl en voorzien van alle comfort. Het restaurant staat simpelweg voor verfijning en klasse. De keuken is hedendaags en creatief en biedt naast klassieke gerechten ook echt lokale gerechten. De champagnebar is de ideale plaats om af te spreken.

Sandton Grand Hotel Reylof
Hoogstraat 36
9000 Gent
Tel. +32 9 235 40 70
gent@sandton.eu
www.sandton.eu/sandton-grand-hotel-reylof

Voor meer info over toeristisch Gent kan je terecht op Visit Gent.