Afficher ce site en français | View this website in English

ACinDC

Het concert van ACinDC in Capitole Gent wordt verplaatst naar zaterdag 4 december 2021

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het concert van ACinDC initieel voorzien op 27 november 2020 te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zaterdag 4 december 2021.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 17.09.2020

——
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als een van de beste live bands ooit. Met meer dan 200 miljoen verkochte exemplaren en met “Back in black” als derde best verkochte album ooit is deze groep letterlijk een millionseller. Nummers als “Whole lotta Rosie”, “Highway to hell”, “Back in black” en natuurlijk “Thunderstruck” kent iedereen. De mix tussen rock ’n roll, bluesrock en hardrock zorgt ervoor dat AC/DC een zeer ruim publiek weet te bereiken tot op de dag van vandaag.
ACinDC is de ultieme tribute aan AC/DC met decennia lange ervaring en op de teller optredens over heel de wereld.
Verwacht een show met alle hits, maar natuurlijk ook met het nodige spektakel. Als je Capitole op haar grondvesten wil zien daveren, zorg dan dat je er zeker bij bent.
WE SALUTE YOU!

Tickets : 27, 34 en 39 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 04.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"ACinDC" wordt georganiseerd door Comedyshows