Afficher ce site en français | View this website in English

Harry Potter and the Philosopher's Stone ™ in Concert Begeleid door 80-koppig Noordpool Orkest

CineConcerts en Cinema in Concert in Concert nodigen fans uit voor een avond vol muziek en magie. Herleef de magie van Harry Potter ™ die over het grote scherm vliegt in high-definition en ervaar de muziek van een live symfonieorkest met de onvergetelijke score van John Williams.

Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen vormen het decor voor een ongeziene en ongehoorde ervaring. Het Noordpool Orkest zal er live to picture de muziek uitvoeren uit de eerste film van een van de meest geliefde filmreeksen ooit.

Mis dit unieke evenement niet als Harry, Ron, Hermione en al je favoriete personages terugkeren naar het scherm en de wereld opnieuw betoveren. Een spektakel met een hoofdrol voor de muziek van misschien wel de grootste filmcomponist aller tijden: John Williams.

Originele versie met Nederlandse ondertitels.

Begeleid door 80-koppig Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest komt uit Nederland en bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden vorig jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met Cinema’s in Concert, Love Actually in Concert show. Onder leiding van Benjamin Pope.

Kaarten voor Stadsschouwburg Antwerpen kosten 64, 69 en 74 euro.
Kaarten voor Capitole Gent kosten 54, 64, 69 en 74 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

This concert is presented by CineConcerts and Warner Bros. HARRY POTTER ™ characters, names and related indicia are ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights ©️ JKR.

Kalender

vr 25.03.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

nieuwe datum

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

wo 23.03.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

nieuwe datum

Tele Ticket Service

do 24.03.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Harry Potter and the Philosopher's Stone ™ in Concert - Begeleid door 80-koppig Noordpool Orkest" wordt georganiseerd door Cinema in Concert