Afficher ce site en français | View this website in English

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Belle Perez

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen is de meest prestigieuze van de drie muziekkapellen die Defensie rijk is. De kapel werd opgericht in 1832. Het is het oudste professionele orkest van ons land en bestaat uit een groot harmonieorkest van 84 streng geselecteerde musici en een trompetterkorps van 19 trompetters.

Op 2 december brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen een klassiek stuk, gevolgd door een gastoptreden van Belle Perez. Zij zal de temperatuur in het Capitole met enkele graden laten stijgen met een greep uit haar meest bekende nummers.

Kaarten kosten 25 euro

De opbrengsten van dit concert zullen integraal geschonken worden aan sociale projecten in de provincie Oost-Vlaanderen.

Kalender

do 02.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Capitole Gent

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Belle Perez" wordt georganiseerd door Militair Commando Provincie Oost-Vlaanderen