Afficher ce site en français | View this website in English

Het Feest van Sinterklaas Sinterklaas en de teletijdmachine

Capitole Gent viert op 6 december ‘Het Feest van Sinterklaas’.

Na enkele succesvolle edities in ’t Kuipke Gent, trekken Super Piet en alle andere Pieten op zondagmiddag 6 december 2020 om 14u00 naar Capitole Gent voor ‘Het Feest van Sinterklaas’. “Net als iedereen wil de Sint terug naar het normale leven en met de hulp van Professor Piet en de ‘teletijdmachine’ is dat normaal een fluitje van een cent, alleen is het apparaat niet altijd even betrouwbaar. Ik hoop echt dat het lukt, zodat de Sint op tijd terug is om met ons allen zijn verjaardag te vieren”, zegt een enthousiaste Super Piet.

“Op een gecontroleerde, veilige manier kan iedereen met zijn ‘clubje’ meegenieten van een show met muziek, dans, optredens en heel veel humor, waar jong en oud weer zullen van smullen. “Op de mooie, rood fluwelen zitjes krijgt iedereen een plekje. We gaan het niet zien, maar we hopen wel dat de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s meezingen achter hun mondmaskertjes. Samen met de showpieten en de Sint zitten wij allemaal in één podiumbubbel, maar geloof me: er gaan weer de gekste dingen gebeuren. Het wordt een onvergetelijk, magisch feest op de verjaardag van Sinterklaas. Hoe leuk kan dat zijn? Dat wil je toch niet missen, dus wees snel en reserveer tijdig je gezinstickets voor deze gloednieuwe show. Je moet echt snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien”, zegt Super Piet.

—-

Tickets 20 en 25 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 06.12.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Het Feest van Sinterklaas - Sinterklaas en de teletijdmachine" wordt georganiseerd door House of Entertainment