Afficher ce site en français | View this website in English

De Kleine Prins

Dit evenement is afgelopen.

De Kleine Prins werd verplaatst naar 10 december 2021 in Capitole Gent
Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

——

De Kleine Prins is ‘s werelds modernste en meest poëtische sprookje van de Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry. Deze musical voor de hele familie vertelt ons het verhaal van De Kleine Prins en de Piloot zoals nog nooit eerder in de Vlaamse theaters te zien is geweest. De Kleine Prins en de Piloot gaan op reis, omdat het kind zichzelf wil leren begrijpen. De reis voert naar verschillende planeten en de aarde. Een roos, een geograaf, een verlichter, een zakenman, een koning en een vos vergezellen hen om de echte waarde van liefde en vriendschap te leren kennen.

De voorstelling bevat magische projecties in elke scène, betoverend spel en prachtige muziek die het publiek, jong en oud, zeker zullen beroeren. Een Nederlandstalige voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Duurtijd: 75 minuten (zonder pauze)

Producenten: DG Theater en Mark van Ierssel in samenwerking met Event-Team

——

Tickets: € 27.50 – € 22.50 – € 20.00
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 09.10.2020

Deuren - 18:15
Aanvang - 19:15

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Kleine Prins" wordt georganiseerd door Event-Team