Afficher ce site en français | View this website in English

Sneeuwwitje

Dit evenement is afgelopen.

Update van producent Deep Bridge

24.03.2020

Capitole Gent. De voorstellingen op 28 en 29 maart 2020 in Capitole Gent worden verplaatst naar 11 november 2020 om 14 en 17 uur. Als je tickets hebt voor 29 maart zal je zelf kunnen bepalen welke show (14 of 17 uur) je op 11 november wenst bij te wonen.

Ethias Theater. De voorstellingen op 18 april vinden plaats op 24 oktober; de voorstelling op 19 april wordt verplaatst naar 25 oktober.

Tickets blijven geldig. Alle ticketkopers ontvangen meer informatie via e-mail.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

Uitzonderlijke cast

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke namen in december afscheid van Titus en Fien, maar ze zijn terug! Hoe het populaire duo er zal uitzien en wat hun namen worden, blijft nog even geheim.

In ‘Sneeuwwitje’ is Jasmine Jaspers de Stiefmoeder en Laurenz Hoorelbeke haar Knecht. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke, en is understudy voor de Stiefmoeder.

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauvillir en Zoë Guisson vervolledigen de cast.

Sprookjes bestaan echt

‘Sneeuwwitje’ is een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families. Deze productie pakt uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. Sneeuwwitje remixed.

“We dompelen iedereen onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling waar iedereen samen geniet”, klinkt het bij de initiatiefnemers.

“De voorstelling is doorspekt met humor, en de liedjes zijn catchy meezingers. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling, meezingen en -dansen mag. Na de show mag je in het decor op de foto met de cast.”

Maak kennis met het creatieve team van Sneeuwwitje

Het creatieve team van Sneeuwwitje bestaat uit Mart Van den Hout (regie), Ad van Dijk (muziek), Elvira van Bavinckhove (kostuums) en Marinus De Graaf (decor). Het script en de liedteksten zijn van Jan Meerman.

Meer informatie

Kaarten kosten 28, 33 en 38 euro.

Met het Family Ticket ga je extra voordelig naar de show met de hele familie (4 categorie 1-tickets) en ontvang je een leuk extraatje. Dit kan ter plekke worden afgehaald aan de merchandisestand.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Media

  Kalender

  za 28.03.2020

  Deuren - aan te kondigen
  Aanvang - aan te kondigen

  Capitole Gent

  za 28.03.2020

  Deuren - aan te kondigen
  Aanvang - aan te kondigen

  Capitole Gent

  zo 29.03.2020

  Deuren - aan te kondigen
  Aanvang - aan te kondigen

  Capitole Gent

  In onze andere zalen

  za 18.04.2020

  Deuren - 13:00
  Aanvang - 14:00

  Ethias Theater

  za 18.04.2020

  Deuren - 16:00
  Aanvang - 17:00

  Ethias Theater

  zo 19.04.2020

  Deuren - aan te kondigen
  Aanvang - aan te kondigen

  Ethias Theater

  Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

  Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
  In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
  Meer weten?

  "Sneeuwwitje " wordt georganiseerd door Deep Bridge