Afficher ce site en français | View this website in English

Rockopera Pink Floyd - The Wall

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Een muur bouwen tussen het publiek en de groep: dat was in 1977 de reactie van Roger Waters op de houding van sommige fans! Het vergde twee jaar voorbereiding, acht maanden opnames, een totale conceptaanpassing, op het schizofrene af … Maar op 30 november 1979 stelt Pink Floyd eindelijk het mythische album voor van een groep op het toppunt van zijn populariteit.

Veertig jaar later is de rockopera nog altijd actueel en springlevend. De uitdaging om een nieuwe interpretatie van dit oeuvre te brengen is immens, maar de middelen en het talent die werden samengebracht navenant.

Geïnspireerd en gesteund door het prestigieuze Floyd Revival Orchestra en onder leiding van de Franse choreograaf Johan Nus brengen de dansers en zangers van het Ars Lyrica-gezelschap de ongelooflijk knappe show “Rockopera Pink Floyd – The Wall” in Capitole Gent.

Dezelfde muziek, de originele projecties, een uiterst indrukwekkend decor, prachtige choreografieën. Dit is niet zomaar een concert, niet zomaar een ballet, niet zomaar een remake, dit is een totaalspektakel, een imposante rockopera, sterk, geïnspireerd zoals je die ongetwijfeld zelden zag.

Kaarten kosten 38, 42, 52 en 58 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 11.10.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Rockopera Pink Floyd - The Wall" wordt georganiseerd door Classicall Productions